[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pavel Filip: Trebuie să izolăm partidele care au dat dovadă de practici vicioase, aceasta fiind necesar pentru a curăța Parlamentul
24 Noiembrie

Pavel Filip, președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), îndeamnă partidele și politicienii să dea deoparte toate neînțelegerile, ura, războiul politic, pentru a ajuta țara și cetățenii, informează CURENTUL.

Democratul, în cadrul unui live pe Facebook, a amintit că a propus discuții pe larg cu partidele autentice din Parlament – PSRM, PDM, PAS și Platforma DA.

„Este nevoie să elaborăm cât se poate de repede un plan anticriză și cu efort comun să agreăm și să instalăm un Guvern, care să implementeze acest plan anticriză. De asemenea, trebuie să izolăm partidele care au dat dovadă de practici vicioase, aceasta fiind necesar pentru a curăța Parlamentul, clasa politică. Și doar după asta putem merge în alegeri anticipate”, a spus Pavel Filip.

Liderul PDM a spus că, fără un plan anticriză și fără a curăța clasa politică, „riscăm nu doar să ardă casa…, dar și să conservăm toate aceste probleme, să le mai înmulțim”.

Filip a spus că, dacă formațiunile sunt responsabile, atunci aceste discuții trebuie să aibă loc și să fie găsite cele mai bune soluții comune.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților