[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pavel Filip: „Orice decizie a PDM poate înclina decisiv balanța în situația în care este acum Republica Moldova”
19 Octombrie

„Suntem conștienți de faptul că deciziile pe care le va enunța PDM la finalul campaniei de consultări pot avea un impact major asupra situației din RM”. Declarația a fost făcută de Pavel Filip, președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), în cadrul unui interviu pentru tribuna.md, informează CURENTUL.

Politicianul a spus că PDM rămâne formaţiunea cu una dintre cele mai puternice infrastructuri partinice, cu unele dintre cele mai dezvoltate organizaţii teritoriale, cu un număr impresionant de aleși locali etc.

„Orice decizie a PDM poate înclina decisiv balanța în situația în care este acum RM. Acest lucru îl conștientizează tot activul nostru antrenat în amplul proces de consultări interne. Sincer mă bucur că avem o echipă atât de responsabilă şi matură din punct de vedere politic (lucru de care m-am convins încă o dată în ultimele săptămâni) şi sunt sigur că deciziile pe care le vom adopta în comun vor fi cele mai bune nu doar pentru partid sau pentru momentul politic pe care-l traversăm, ci şi pentru țară, în general”, a menționat democratul.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților