[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pavel Filip, la ședința Organizației Femeilor Democrate: „Vă mulţumesc pentru munca depusă şi încrederea pe care o aveţi în PDM”
9 Decembrie

Preşedintele PDM, Pavel Filip, a participat la şedinţa Consiliului Coordonator al Organizaţiei Femeilor Democrate, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, participanţii la şedinţă au făcut totalurile anului 2019, au vorbit despre realizări şi punctele slabe, modul de resetare a partidului şi despre proiectele de viitor.

Preşedinta Organizaţiei Femeilor Democrate, Valentina Buliga, a trecut în revistă principalele activităţi ale organizaţiei, menţionând rolul important al femeilor în activitatea formaţiunii, viaţa politică şi socială a ţării.

Pavel Filip a menţionat că, „anul ce se scurge a fost unul complicat pentru PDM, dar este important că în tot acest timp formaţiunea a demonstrat că nu este partidul unui singur om, este un partid puternic, care a rezistat tuturor provocărilor. Şi acest fapt se datorează organizaţiilor teritoriale şi interne puternice ale partidului, inclusiv Organizaţiei Femeilor Democrate”.

Liderul democrat a precizat că formaţiunea a susţinut mereu femeile în politică. „Astfel, în Guvernul Filip patru din nouă membri ai Cabinetului de miniştri au fost femei, în fracţiunea parlamentară sunt 8 doamne deputat, o femeie este vicepreşedinte a Parlamentului, iar din 4 comisii parlamentare care au revenit PD, 2 sunt conduse de femei. Totodată, zeci de femei democrate sunt primari, consilieri raionali şi locali. M-am convins nu o singură dată că acolo unde sunt la conducere femei este mai multă responsabilitate, dedicaţie şi deschidere. Vă mulţumesc pentru munca depusă şi încrederea pe care o aveţi în PDM”, a menţionat Pavel Filip.

El a îndemnat femeile democrate să fie active în continuare, să se implice inclusiv în procesul de resetare a partidului. „Avem nevoie să ne consolidăm eforturile pentru a demonstra că Partidul Democrat este o formaţiune pro-europeană de orientare socială, care va face încă multe lucruri bune pentru oameni”, a accentuat preşedintele PDM.

La finalul şedinţei, a fost aprobată Rezoluţia Consiliului Coordonator al Organizaţiei Femeilor Democrate.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților