[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pavel Filip la întrevedere cu James Pettit: „Cea mai importantă este reforma adiminstrației publice centrale”
29 Aprilie

Parteneriatul strategic dintre Republica Moldova și SUA și prioritățile de colaborare pe viitor au fost discutate în cadrul unei întâlniri dintre Prim-ministrul Pavel Filip și Ambasadorul SUA în țara noastră, James Pettit, transmite CURENTUL.

Șeful Cabinetului de miniștri a menționat că anul trecut acțiunile Guvernului au fost axate pe gestionarea unei crize, iar în anul 2017 vor fi depuse eforturi considerabile pentru implementarea reformelor prioritare, inclusiv pentru a spori popularitatea Uniunii Europene în rândul cetățenilor.

„Cea mai importantă este reforma administrației publice centrale, care a demarat odată cu reforma Cancelariei de Stat. Recent am aprobat și crearea Agenției Servicii Publice”, a adăugat Premierul.

La rândul său, Ambasadorul SUA în Republica Moldova s-a arătat încrezător că Executivul de la Chișinău va reuși, pas cu pas, punerea în aplicare a tuturor reformelor pentru îmbunătățirea nivelului de trai în țara noastră și a reiterat disponibilitatea țării sale de acorda susţinere în acest sens.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților