[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pavel Filip: „Drapelul este un simbol al suveranității și independenței noastre”
27 Aprilie

Premierul Pavel Filip și vice-ministrul Afacerilor Interne, Oleg Babin, precum și șefii subdiviziunilor MAI, împreună cu alți participanți, au depus flori la Monumentul polițiștilor căzuți la datorie din parcul Valea Morilor, cu prilejul Zilei Drapelului de Stat al R. Moldova, transmite CURENTUL.

Premierul a menționat că Drapelul de Stat spune multe despre cine și ce suntem noi ca națiune și valori.

„Este un simbol al suveranității și independenței noastre. Drapelul nostru este arborat deasupra instituțiilor de stat, deasupra tuturor autorităților publice centrale și locale, tot mai mulți cetățeni arborează drapelul în curțile lor sau la balconul apartamentului. Cu tricolorul păstrăm memoria martirilor neamului și apărăm valorile naționale. Drapelul a devenit un simbol al prezentului și viitorului statului nostru”, a spus Premierul.

Vice-ministrul MAI, Oleg Babin, a spus că Ziua Drapelului este dovada solidarității poporului. „Drapelul reflectă istoria și contribuția țării noastre pentru definitivarea viitorului, reflectă principiile democratice, egalitatea în drepturi, prietenie și solidaritatea. Este de datoria noastră să serbăm această zi”, a spus vice-ministrul.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților