[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pavel Filip: „De ce PDM pentru Hâncești? Pentru că e singurul partid care nu a aflat ieri unde este Hâncești-ul”
24 Ianuarie

Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, l-a prezentat astăzi pe candidatul formațiunii la funcția de deputat în circumscripția nr. 38, Hâncești, Ion Mereuță, informează CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, Filip a spus de ce PDM a decis să-l înainteze anume pe Ion Mereuță.

„PDM mereu a fost prezent la Hâncești, nu doar prezent, ci și a făcut lucruri bune. Și oamenii votează oamenii lor, pe băștinași, iată de ce am decis să-l înaintăm pe domnul Mereuță – lector universitar și profesionist, actualmente consilier raional. Ion Mereuță a fost reprezentant al Guvernului în Hâncești în perioada când eram Prim-ministru și este cel care a contribuit la realizarea programelor pornite de către Guvern în această regiune. De ce PDM pentru Hâncești? Pentru că e singurul partid care nu a aflat ieri unde este Hâncești-ul. Avem o organizație teritorială puternică și PDM este de 16 ani în fruntea Primăriei Hâncești, care este și acum în această funcție. PDM are realizări concrete în Hâncești”, a declarat liderul PDM, enumerând proiectele implementate acolo.

Filip a mai subliniat că Mereuță „este omul locului, locuiește la Hâncești și cunoaște foarte bine problemele hânceștenilor”. „O mare parte din realizările Guvernului înregistrate la Hâncești se datorează în mare parte lui Ion Mereuță, pentru că el a monitorizat implementarea proiectelor”, a mai spus democratul, precizând că reprezentanții celorlalte partide nu-și doresc altceva decât un loc în Parlament și, imediat după alegeri, vor uita de Hâncești.

La rândul său, Ion Mereuță a mulțumit colegilor pentru că l-au înaintat la alegerile parlamentare din 15 martie curent. „Precizez că am fost înaintat nu doar de colegi, dar și de aproximativ o mie de cetățeni, care au semnat pentru înaintarea mea. Astfel, grație mobilizării, astăzi sunt oficial înregistrat și sunt numărul 1 în buletin. Vreau să spun și că sunt unicul băștinaș dintre candidați. Și vă asigur că, în calitate de deputat, voi reprezenta alegătorii cu demnitate și responsabilitate în Parlamentul Republicii Moldova”, a declarat candidatul.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților