[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pavel Filip atenționează despre întețirea atacurilor asupra PDM
21 Mai

Pavel Filip, președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), atenționează despre întețirea atacurilor asupra formațiunii, informează CURENTUL.

Filip, în cadrul unui mesaj video postat pe rețelele de socializare, a declarat că forțele care vor deturnarea parcursului european al țării nu dorm, iar ajutoarele de “borsetkă” s-au pornit cu colindatul prin țară și oferă sume mari de bani celor care ar vrea să părăsească PDM.

„Se chinuie demult în raionul Strășeni, raionul meu de baștină, și azi am semnale că au găsit vreo 2 persoane. Doar că ați uitat un lucru, domnilor: oamenii la Strășeni nu pot fi amăgiți, ei știu să facă diferența și vă vor pedepsi așa cum știu ei mai bine. Strășeniul nu va alege niciodată populisme și corupți. Strășeniul e pentru fapte”, a menționat politicianul.

Liderul democraților a mai spus că se tem tare unii că PDM va intra în Parlament cu o echipă puternică și va asigura direcția europeană. „Mă adresez SIS-ului să monitorizeze și să urmărească acești indivizi și cazurile de cumpărare a aleșilor locali, dacă vrem alegeri libere și corecte”, a conchis Filip.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților