[ X ]
[ X ]
Patru tineri, care au obținut rezultate remarcabile la Universiada Mondială 2019, s-au învrednicit de Diploma Parlamentului RM
23 Iulie

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a înmânat diplomele Parlamentului Republicii Moldova pentru patru tineri care au obținut rezultate remarcabile la Universiada Mondială 2019, desfășurată la Napoli, Italia, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, Zinaida Greceanîi a felicitat tinerii cu succesele obținute și a declarat că Republica Moldova trebuie să se mândrească cu asemenea oameni, care promovează imaginea țării la nivel internațional.

Diplome de gradul I au fost acordate lui Adrian Mardare de 24 de ani, care a obținut medalia de aur, la proba atletism, suliță și lui Denis Vieru, sportiv de 20 de ani care a obținut medalia de aur, la proba judo. Cu diplome de gradul II au fost decernați Dorin Goțonoagă, care a obținut medalia de bronz la categoria 81 kg, judo și Ana Ciuchitu, medalie de bronz, taekwondo, categoria 67 kg.

De asemenea, președintele Parlamentului a mulțumit antrenorilor Valeriu Lungu, Veaceslav Bacal, Mihai și Ilie Buiuc și lui Vladislav Mazur.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților