[ X ]
[ X ]
[ X ]
Patru puncte de trecere a frontierei și-au sistat activitatea din cauza condițiilor meteo nefavorabile (update)
18 Ianuarie

În această dimineață, de la ora 06:30, din cauza întreruperii curentului electric pe partea ucraineană, două puncte de trecere Giurgiulești-Reni și Ceadîr-Lunga – Maloiaroslaveț și-au sistat activitatea, transmite CURENTUL.

UPDATE (10.45/18.01.2018) Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, mai multe puncte de trecere din sudul țării și-au sistat activitatea:

PTF Ceadîr-Lunga – Maloiaroslaveț;

PTF Ceadîr-lunga-Novîie-Traianî,

PTF Mirnoe-Tabaki;

PTF Etulia – Nagornoe.

Și-a reluat activitatea PTF Giurgiuleni-Reni.

UPDATE (11:30/18.01.2018) Punctul de trecere Cișmichioi – Dolinscoe și-a sistat activitatea. Rămân nefuncționale cele patru ptf-uri: Ceadîr-Lunga – Maloiaroslaveț, Ceadîr-lunga-Novîie-Traianî, Mirnoe-Tabaki, Etulia – Nagornoe.

UPDATE (13:00/18.01.2018) Din cauza înzăpezirii traseului Leușeni-Chișinău, până la curățirea acestuia este impusă restricție de circulație pentru vehiculele de mare tonaj.

UPDATE (13:50/18.01.2018) Și-a sistat activitatea punctul de trecere Basarabeasca-Vinogradovka. Astfel, șase puncte de trecere, situate în partea de sud a țării, nu sunt funcționale. Motivul ar fi sulurile de zăpadă formate şi rafalele puternice de vânt, în special pe partea ucraineană.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților