[ X ]
[ X ]
[ X ]
Patru anvelope furate îl poate costa 4 ani închisoare
24 Mai

Ofițerii de investigații a sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor de investigație au reținut un bărbat în vârstă de 35 de ani, locuitor a or. Durlești, anterior judecat pentru furt, transmite CURENTUL.

În dimineața zilei de 19 mai, proprietarul automobilului de model „Skoda”, în vârstă de 36 ani, a depistat lipsa roților, imediat alertând poliția. La fața locului forțele de ordine au stabilit că de la automobilul parcat în curtea blocului pe str. O. Ghibu, individul a sustras anvelopele, cauzând proprietarului un prejudiciu în sumă de 8 000 lei. Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în curtea blocului.

Astfel, în urma măsurilor de investigație polițiștii au stabilit și reținut suspectul, iar anvelopele au fost depistate la domiciliul acestuia. Bărbatul a fost escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunoscut vinovăția, comunicând polițiștilor că urma să vândă anvelopele, pentru a obține un profit.

În acest sens în privința bărbatul a fost inițiată o cauză penală pentru furt, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților