[ X ]
[ X ]
[ X ]
Patricia Podoleanu, despre plecarea de la TV și viața nouă în Germania: „Deocamdată învăţ să trăiesc în doi. Am mai mult timp liber ca altădată”
12 Octombrie

Fosta prezentatoare TV, Patricia Podoleanu s-a stabilit cu traiul în Germania la sfârşitul lunii septembrie, împreună cu iubitul ei, Roman, iar acolo deja a început să înveţe limba germană, semnând contractul de studiere cu o şcoală de germană din Republica Moldova, transmite CURENTUL.

Patricia a dezvăluit pe blogul – patriciapodoleanu.com, cum a început totul. „Povestea a început în luna ianuarie 2020, când l-am cunoscut pe iubitul meu. Eu deja intenţionam în această vară să aplic la master în Italia, dar pandemia m-a speriat, pentru ca ulterior să aflu că anume universitatea la care aspiram nu îşi deschide uşile în acest an din aceeaşi cauză. Între timp, relaţia mea cu Roman, care în câteva zile face 30 de ani, a evoluat” – spune ea.

La fel, Patricia a mai spus că, după o călătorie în Germania, a stabilit ca la întoarcerea acasă să anunţe la muncă că îşi dă demisia. „Era 18 august când am fost în cabinetul şefului să îi spun despre decizia luată. Mă aşteptam să fiu dată afară cu şuturi în fund în aceeasi zi, dar am fost tratată rezonabil. Apoi a urmat o lună în care am muncit de parcă nimic nu se întampla, dar în sinea mea se confruntau tot felul de emoţii. Asta pentru că renunţam la statutul social de acasă, la confortul şi salariul bun pe care îl aveam. Pe de alta parte, ştiam că nu mai am unde evolua acolo, nu mai aveam un scop spre care tinde, iar monotonia zilnica lucru-casă mă sugruma” – a spus ea.

Patricia, pe blogul ei, dezvăluie că la sfârşit de septembrie a ajuns în Germania, iar în câteva zile a început orele online de germană. „Am semnat contractul de studiere cu o şcoala de germană din Moldova şi de trei ori pe săptămână fac lecţii individuale. Între timp am făcut permisul de şedere şi mi-am cumpărat şi o maşină aici”, a precizat ea.

Totodată, mai spune că are mai mult timp liber şi petrece weekend-urile alături de iubit. „Deocamdată învăţ să trăiesc în doi, aceasta fiind o primă experienţă pentru mine. Eu şi Roman ne petrecem mereu weekend-urile plecând din oras, vizitând locuri. În timpul săptămânii încă nu am reuşit să mă plictisesc. Pentru că am mai mult timp liber ca altădată” – a conchis Patricia.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților