[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pasionații de Tango sunt așteptați la un eveniment deosebit! Dansurile vor avea loc chiar în mijlocul străzii
14 Septembrie

Centrul de Urbanism, în colaborare cu clubul de dansuri A.O. „Tango Argentino Chisinau” organizează sâmbătă, 14 septembrie, un exercițiu de interacțiune cu orașul și strada prin muzică și dans unde Tangoul Argentinian va fi în centrul atenției, transmite CURENTUL.

Evenimentul „Dansăm pe strada Micle” este organizat de Centrul de Urbanism și face parte din cadrul proiectului „Micle Pietonală” în cadrul programului Actors of Urban Change susținut de Robert Bosch Stiftung și implementat de MitOst e.V.

Contactată de reporterul nostru, reprezentanta clubului de dansuri A.O. „Tango Argentino Chisinau” a spus că acest eveniment este organizat la inițiativa Centrului de Urbanism Chișinău.

„Centrul de Urbanism Chișinău ne-a propus să organizăm un Open Air de Tangou Argentinian pe strada Veronica Micle. Am acceptat să colaborăm pentru a aduna cât mai multă lume la eveniment și pentru a face cât mai cunoscut proiectul „Micle Pietonală”. Noi venim cu echipa, cu dansatorii noștri, vom avea și două perechi de profesori care vor ține un Workshop la fața locului împreună cu toți cei care vor fi prezenți la eveniment. Astfel se va dansa tango încontinuu începând cu ora 17:00 până la 21:00”, a spus reprezentanta clubului de dansuri.

Potrivit coordonatoarei evenimentului, Alexandra Gîrleanu, evenimentul va începe la ora 17.00, la intersecția străzilor Veronica Micle cu Vlaicu Pârcălab.

„Profesorii clubului A.O. „Tango Argentino Chisinau” au pregătit un program cu două sesiuni de workshopuri în cadrul cărora cei prezenți vor practica mișcări de dans în stil argentinian. Îndemnăm toate persoanele care iubesc tangoul să vină pe 14 septembrie la evenimentul nostru, să iasă din zona proprie de confort, să simtă altfel orașul și să profite de ocazia de a învăța un dans nou – Tangoul Argentinian”, a spus Alexandra Gîrleanu.

Evenimentul se va desfășura potrivit programului următor:

17.00 -17.30 – Tango Open air

17.30 – 18.00 Workshop de Tango Argentinian cu profesorii clubului A.O. „Tango Argentino Chisinau” – Tatiana Gordinscaia și Pavel Lozan

18.00 – 19.00 – Tango Open Air. Practicăm ce am învățat!

19.00 – 19.30 – Workshop de Tango Argentinian cu profesorii clubului A.O. „Tango Argentino Chisinau” – Grigorii Demcenco și Liubovi Botnaru

19.30 – 21.00 – Tango Open Air. Practicăm ce am învățat!

Organizatorii au așteptări mari de la evenimentul „Dansăm pe strada Micle” și speră că va fi prezentă multă lume care va susține proiectul inițiat de Centrul de Urbanism Chișinău „Micle Pietonală” și va veni cu idei noi pentru realizarea acestui proiect, strada Veronica Micle având o semnificație deosebită pentru oraș.

Intrarea la eveniment este gratuită.

Mihaela Grosu

Inapoi la arhiva noutaților