[ X ]
[ X ]
[ X ]
PAS vine cu precizări referitor la materialul audio publicat cu scop de atac denigrator
9 Noiembrie

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) face unele precizări referitor la materialul audio publicat de un blogger, transmite CURENTUL.

Astfel, PAS informează că materialul reprezintă o conversație obișnuită între Igor Grosu și o persoană care a vizitat sediul PAS.

De asemenea, aceștia specifică că reprezentanții PAS au conversații de acest tip cu sute de persoane în fiecare zi, în special atunci cînd trebuie explicată procedura de donație pentru partid. Practica de finanțare transparentă și directă a partidului este nouă și trebuie explicată cetățenilor.

PAS comunică tuturor cetățenilor care vor să doneze că există două posibilități de a dona, atît în contul candidatului, cît și în contul PAS.

Din punctual de vedere al partidului înregistrările publicate pe rețelele sociale au fost realizate pe căi ilegale. Reprezentanții comunică că au depus o plângere la poliție și procuratură pe marginea acestui caz.

PAS precizează că persoana care a fost la sediul PAS și care nu s-a prezentat nu coincide cu cea din imaginea oferită de bloggerul de tristă faimă ca fiind interlocutorul lui Igor Grosu.

„Astfel, Conversația demonstrează că cetățeanul din înregistrare este un provocator ordinar trimis cu intenția de a ne denigra. Noi nu am acceptat serviciile acestuia. Amintim că verificarea ulterioară a arătat că respectivul cetățean are probleme de integritate și PAS a returnat sumele primite”, scrie în comunicatul PAS.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților