[ X ]
[ X ]
[ X ]
PAS și-a anunțat candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți
11 Septembrie

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și-a anunțat candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți – Vladimir Rusu, informează CURENTUL.

Potrivit partidului, Vladimir Rusu este o persoană dedicată și pasionată de dezvoltarea orașului și are o viziune clară pentru viitorul nostru comun.

“Împreună cu echipa sa de profesioniști și experți în diverse domenii, suntem siguri că vor aduce schimbările necesare pentru a face din mun. Bălți un oraș european.

Vladimir Rusu, jurist de profesie, este specialist în drept administrativ cu o vastă experiență academică și practică în domeniu. Cu o pasiune deosebită pentru administrația publică, a avut o contribuție la îmbunătățirea guvernării locale în calitate de reprezentant al Guvernului în mun. Bălți, unde și-a demonstrat abilitățile de gestionare a problemelor complexe ale comunității. Experiența sa academică și practică îl face un lider competent și dedicat, pregătit să abordeze provocările actuale și să aducă inovație și transparență în administrația locală”, a comunicat PAS.

La ședință au participat și vice-președintele Parlamentului, Mihai Popșoi și deputații Boris Marcoci și Liliana Grosu. Prezența acestor lideri la eveniment demonstrează importanța pe care o acordă dezvoltării orașului nostru și sprijinului pentru candidat.

Totodată, partidul de guvernare a declarat:

“Este momentul să ne unim și să susținem această echipă pentru a face din Bălți un oraș mai bun pentru toți locuitorii săi. Haideți să fim alături de candidat și echipa sa în această călătorie spre schimbare și progres.

Vă încurajăm să urmăriți cu atenție campania electorală și să vă alăturați în acțiunile de susținere. Cu implicarea noastră, putem construi un viitor european pentru Bălți!”.

Inapoi la arhiva noutaților