[ X ]
[ X ]
[ X ]
PAS s-a lansat în campania electorală pentru alegerile locale din 5 noiembrie
6 Octombrie
Partidul de guvernare – Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) s-a lansat astăzi în campania electorală pentru alegerile locale generale, informează CURENTUL. 
Conducerea PAS a menționat că partidul merge în aceste alegeri cu „cea mai mare și puternică echipă” – peste 700 de candidați la funcția de primar, peste 1200 de candidați la funcția de consilieri raionali, peste 9250 de candidați la funcțiile de consilieri locali.
„Mai avem de dat o bătălie, până la victoria finală mai avem. Doar echipa PAS este echipa Europa care poate da primari proeuropeni. În această toamnă noi mai avem două lucruri de făcut: 1. să câștigăm alegerile locale, 2. să deschidem negocierile de aderare la Uniunea Europeană”, a declarat Igor Grosu, președintele PAS.
Lilian Carp, candidatul PAS la funcția de primar al municipiului Chișinău, a spus că Republica Moldova își merită locul în Uniunea Europeană și „noi avem nevoie de o capitală europeană”.
Candidatul a spus că angajamentul său este să facă din orașul Chișinău un oraș confortabil.
„Noi avem misiunea să scoatem Chișinăul din mâinile populiștilor. Noi, cei din echipa PAS, ne dorim un oraș confortabil pentru toți cei care locuiesc aici și pentru cei care vizitează capitala. În mandatul meu de primar, vă promit că, împreună cu echipa PAS, vom dezvolta orașul din punct de vedere economic, social și cultural. Împreună vom duce Chișinăul în Europa!”, a menționat Lilian Carp.

Inapoi la arhiva noutaților