[ X ]
[ X ]
[ X ]
PAS: Oare nu era clar deja cu câteva luni în urmă că problemele în agricultură erau grave? Trebuia să ajungem în august și să aducem la disperare agricultorii?
21 August

Reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), astăzi – în cadrul unui briefing de presă, au vorbit despre acțiunile guvernării în relația cu agricultorii, informează CURENTUL.

Deputatul Mihai Popșoi a declarat: „Oare nu era clar deja cu câteva luni în urmă că problemele în agricultură erau grave? Trebuia să ajungem în august și să aducem la disperare agricultorii? Era clar, însă această guvernare a lăsat lucrurile să evolueze de la sine”.

În același timp, parlamentarul a adăugat: „Tocmai de aceasta, noi am decis să punem umărul și să căutăm soluții, însă ne convingem a câta oară de rea-credință din partea socialiștilor, pentru că ei tărăgănează acele proiecte cerute de agricultori, care demult trebuiau adoptate în Parlament”.

Prin urmare, Popșoi s-a referit la posibilitatea organizării ședințelor Parlamentului. „Noi am așteptat, am sperat că măcar în al 12-lea ceas vor veni proiectele în Parlament, dar vedem că ei nu au de gând să facă sesiune extraordinară în august și nu-i clar nici în septembrie când o vor face, dar agricultorii rămân în stradă. E important ca guvernarea să se trezească și să vină în Parlament să votăm acele proiecte de legi”, a conchis Popșoi.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților