[ X ]
[ X ]
[ X ]
PAS cere modificarea unor prevederi din programul PSRM
2 Aprilie

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Oazu Nantoi, anunță că a solicitat ministrului Justiției al Republicii Moldova să intervină în unele prevederi ale programului Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), informează CURENTUL.

„Angajamentele partidului politic PSRM de a implementa prevederile Memorandumului Primakov implică negarea suveranității Republicii Moldova în limitele frontierei recunoscute de Constituție și comunitatea internațională, dar și lichidarea Republicii Moldova în calitate de stat suveran în limitele frontierelor recunoscute de Constituție”, a spus Nantoi.

În acest fel, parlamentarul a spus: „Am solicitat ministrului Justiției, domnului Fadei Nagacevschi, să intervină pentru readucerea programului PSRM în câmpul constituțional al Republicii Moldova, prin eliminarea din conținutul programului PSRM a prevederilor anticonstituționale. Am rugat respectuos să fiu informat în scris despre modificări”.

„Rămâne de văzut dacă domnul Fadei Nagacevschi este ministru al Justiției Republicii Moldova sau membru PSRM”, a conchis Nantoi.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților