[ X ]
[ X ]
[ X ]
PAS: Am depus mai multe eforturi pentru a găsi o platformă comună cu PD-ul
4 Martie

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) urmărește cu atenție ceea ce se întâmplă în aceste momente în Partidul Democrat (PD), informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, PAS scrie că „înțelege că un grup de deputați vulnerabili vor merge la Consiliul Politic să transforme o decizie dictată de Igor Dodon în decizia Partidului Democrat”.

„Pe umerii membrilor Consiliului Politic al partidului stă o responsabilitate enormă în fața propriilor alegători, care în majoritatea lor sunt pro-europeni. Este un moment decisiv în traiectoria acestei formațiuni politice, care alege între reformă și curățare internă, pe de o parte, și anexare de către Partidul Socialiștilor, pe de altă parte. Alegerea este între confortul unor deputați și interesul cetățenilor. În ultimele săptămâni PAS a depus mai multe eforturi pentru a găsi o platformă comună cu PD-ul, prin negocierea declarațiilor privind ireversibilitatea vectorului de integrare europeană, condamnarea intențiilor de federalizare a țării și inițierea procedurii de demitere a Guvernului. Toate încercările noastre au fost refuzate, sub diferite pretexte”, a scris PAS.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților