[ X ]
[ X ]
[ X ]
PAS a convocat primul Consiliu Politic Național din acest an
4 Martie

Ieri a avut loc primul Consiliu Politic Național al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) din 2024, informează CURENTUL.

„Am vorbit despre ce avem de făcut în acest an – un an în care avem șansa unică, la referendum, de a spune un DA ferm pentru aderarea la Uniunea Europeană și de a cimenta acest deziderat în Constituție. În ultimii ani am avansat foarte mult în drumul nostru european, acum trebuie să ne asigurăm că acest proces continuă ferm și accelerat.

Ne-am bucurat să-i avem alături pe președintele Senatului român, președintele PNL, Nicolae Ciucă și europarlamentarii Siegfried Mureșan și Rareș Bogdan. Și România anul acesta va trece printr-un an electoral important, și are nevoie inclusiv de susținerea Moldovei. Alegerile pe care le vom face anul acesta ne pot apropia semnificativ de familia europeană” – se spune în comunicatul partidului.

Potrivit PAS, „pe lângă exercițiul electoral din această toamnă, Guvernul Republicii Moldova, alături de Parlament, Președinție, primari, trebuie să continue să construiască Moldova europeană prin proiecte care să îmbunătățească viața oamenilor: investiții în infrastructura școlilor, spitalelor, drumurilor, în sisteme de apă și canalizare, creșterea veniturilor cetățenilor”.

Inapoi la arhiva noutaților