[ X ]
[ X ]
[ X ]
Partidul Verde Ecologist vine cu un îndemn către cetățeni
4 Noiembrie

Partidul Verde Ecologist (PVE) din Republica Moldova susține că pierderea actualului Președinte Igor Dodon în fața candidatei Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, în turul I demonstrează că poporul își dorește schimbarea, informează CURENTUL.

De cealaltă parte, reprezentanții partidului declară: „Suntem ferm convinși că alegerile date, la fel ca și cele parlamentare din 2019 sunt neconstituționale și se desfășoară după regulile stabilite de către Vladimir Plahotniuc și conducerea antipopulară a „statului capturat”. Din aceste considerente nu ne-am implicat în aceste alegeri cu candidat propriu”.

Totodată, Partidul Verde Ecologist vine cu un îndemn către cetățeni: „Considerăm imperativ să ne unim în jurul dorinței poporului de a trăi mai liber, mai democratic și într-un mediu mai curat. Doar împreună vom putea combate provocările interne, regionale și globale, inclusiv cele ecologice și climatice. În aceste condiții, în turul doi, la fel cum a procedat și la alegerile Prezidențiale din 2016, Partidul Verde Ecologist îndeamnă toți cetățenii, care își doresc un alt viitor decât cel trasat de către guvernarea roș-albastră antinațională să participe masiv la alegeri și să voteze pentru candidata pro-europeană Maia Sandu”.

„Ne exprimăm încrederea că succesul obținut în turul întâi va fi fortificat în turul doi și doamna Sandu va câștiga acest scrutin, iar după, în calitatea sa de președinte va contribui la atingerea dezideratului European al Republicii Moldova”, mai spun reprezentanții partidului.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților