[ X ]
[ X ]
[ X ]
Partidul ȘOR va organiza pe 9 mai un marș al Victoriei
6 Mai

Partidul Politic „ȘOR” va organiza pe 9 mai un amplu marș al Victoriei, dar și un concert unde va evolua și ansamblul din Rusia care primul a interpretat piesa „Ziua Victoriei”, transmite CURENTUL cu referire la un comunicat de presă.

Pe 9 mai, la ora 9 dimineața, Partidul „ȘOR” va da start evenimentelor dedicare Zilei Victoriei cu un concert unde vor cânta ansamblul «Лейся песня» – care primul a interpretat cântecul „Ziua Victoriei”, precum și cântăreții Metodie Bujor și Igor Himici.

După aceasta, reprezentanții și susținătorii formațiunii conduse de Ilan Șor vor vor porni în marș de la intersecția străzilor Ismail și Kogălniceanu spre Complexul Memorial Eternitate. „În amintirea actelor de vitejie ale buneilor noștri în anii de război, acompaniați de fanfară, vom merge în Marșul Victoriei spre Memorial, vom depune flori la focul veșnic!”, se arată într-un anunț al partidului.

„Trăim, creăm familii, creștem copii. Avem ceea ce este mai important – pace și libertate. Și toate acestea sunt datorită Marii Victorii! Vă mulțumim pentru Victorie, vă mulțumim pentru viață!”, a ținut să menționeze Partidul ȘOR în anunțul despre acțiunile sale de pe 9 mai.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților