[ X ]
[ X ]
[ X ]
Partidul Șor: Sunt dovezi că Marina Tauber și Reghina Apostolova nu au încercat să fugă, dar mergeau la o întâlnire cu alegatorii
17 Septembrie

Partidul Șor a comunicat că prezintă dovezi Procuraturii Generale în privința faptului că Marina Tauber și Reghina Apostolova nu au încercat să fugă, așa cum se spunea în comunicatul emis de instituție, dar mergeau la o întâlnire cu alegatorii, informează CURENTUL.

Deputatele Partidului Politic Șor, Marina Tauber și Reghina Apostolova, aveau preconizată o întrevedere cu alegătorii din orașul Orhei.

Potrivit sursei, Procuratura menționează într-un comunicat de presă, după reținerea Marinei Tauber și Reghinei Apostolova, că acțiunea ar fi fost necesară pentru ca cele două ar fi încercat să fugă. „Părăsirea incintei și deplasarea lor într-o direcție necunoscută au făcut necesară reținerea acestora, în scopul aplicării măsurilor de urmărire penală”, se arată în comunicatul procuraturii.

Potrivit PȘ, drept dovadă că Marina Tauber și Reghina Apostolova erau la Orhei, unde aveau preconizată o întâlnire cu alegatorii, formațiunea a publicat imagini video de la reținerea Marinei Tauber, în care aceasta este înconjurată de câteva zeci de persoane, care protestează împotriva reținerii acesteia și încearcă să blocheze automobilul politiei. „Noi am venit la oameni așa cum făceam de fiecare dată când ne este complicat: cerem sfat din partea oamenilor. Noi am înțeles astăzi că sunt întreprinse măsuri ilegale împotriva noastră”, a spus Marina Tauber, înainte de a fi urcată în mașina poliției.

La fel, fracțiunea Partidului Șor reiterează că aceste acțiuni sunt „răzbunare politică și tentativă de subminare a opoziției și oponenților politici ai actualei guvernări”.

Amintim că, majoritatea parlamentară a decis ieri retragerea imunității parlamentare a Marinei Tauber și Reghinei Apostolova.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților