[ X ]
[ X ]
[ X ]
Partidul „ȘOR” nu intenționează să creeze coaliții, dar este gata să susțină un nou Cabinet de Miniștri
13 Mai

Partidul Politic „ȘOR” declară că va susține orice inițiativă privind acordarea votului de neîncredere guvernului Chicu, transmite CURENTUL.

Republica Moldova traversează cea complicată perioadă de la declararea independenței, iar viitorul țării este în pericol.

În această situație, opoziția trebuie să acționeze împreună pentru a demite acest guvern periculos.

„Noi nu planificăm crearea unor coaliții și alianțe, având în vedere că partidele parlamentare au platforme politice diferite. Noi vorbim despre necesitatea de a salva Republica Moldova de guvernarea antisocială, în numele poporului și al bunăstării țării”, menționează Partidul „Șor”.

În acest context, Partidul Politic „ȘOR” își anunță disponibilitatea de a susține învestirea unui nou Cabinet de Miniștri, care va lucra pentru binele oamenilor.

„De asemenea, noi vom susține proiectele de legi îndreptate spre îmbunătățirea vieții oamenilor.

Ne unesc oamenii care ne-au ales în Parlamentul Republicii Moldova. Și suntem obligați să justificăm încrederea cetățenilor.

A venit timpul când toți trebuie să uităm divergențele și dezbaterile politice și să ne unim eforturile pentru un scop comun – salvarea Republicii Moldova”, se mai spune în comunicat.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților