[ X ]
[ X ]
[ X ]
Partidul „Șor”: Guvernarea urmărește să reducă la tăcere un partid de opoziție
17 Octombrie

UPDATE: În replică, Zinaida Greceanîi a cerut organelor competente să se autosesizeze în urma acestor amenințări.

Deputata Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, susține că presiunile la care este supusă formațiunea și exponenții acesteia sunt rezultatul răfuielii unor exponenți ai actualei coaliții de guvernare, informează CURENTUL.

Într-un briefing de presă, Marina Tauber a menționat că, guvernarea urmărește să reducă la tăcere un partid de opoziție.

În context, Marina Tauber a acuzat Speakerul de faptul că ar sta în spatele inițierii ridicării imunității parlamentare celor două deputate din Partidul „ȘOR” și reținerea ulterioară a acestora, pentru că a cerut Procuraturii Anticorupție să confirme sau să infirme implicarea familiei sale în jaful de la Banca de Economii a Moldovei.

„Pe 9 octombrie Procuratura Anticorupție a dat un răspuns în scris, prin care a confirmat acest fapt și mi-a comunicat că pe marginea acestui caz este pornită demult o cauză penală. Atenție: faptul nerestituirii unui credit de către soțul actualului spicher al parlamentului este confirmat și, în principiu, este demult cunoscut”, a declarat Marina Tauber. Marina Tauber a spus că va sesiza procurorul general interimar în acest sens. Felul în care vor reacționa organele de drept, spune Tauber, va arăta cât de independente sunt ele față de guvernarea PSRM-ACUM.

Andriana Cheptine

73014726_1116281758762025_7377607573656043520_n

Inapoi la arhiva noutaților