[ X ]
[ X ]
[ X ]
Partidul Șor a construit încă două terenuri de joacă în satele Dușmani și Maximovca
5 August

În mai puțin de două săptămâni, au fost deschise patru terenuri de joacă în cadrul proiectului „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, inițiat recent de Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR”, transmite CURENTUL.

Ultimele două terenuri de joacă au fost inaugurate în localitatea Maximovca, raionul Anenii Noi și în satul Dușmani, raionul Glodeni. Echipa lui Ilan Șor își propune să amenajeze terenuri de joacă în fiecare localitate cu primar din partea Partidului „ȘOR”.

La evenimentul de inaugurare din cele două localități au participat funcționari locali, deputați din partea Partidului „ȘOR”, zeci de copii și părinții acestora.

Tradițional, Ilan Șor i-a felicitat pe locuitorii din ambele sate cu noua realizare.

„Pentru echipa noastră, mai presus de orice este bunăstarea cetățenilor. Noi ne ținem de promisiuni. Pas cu pas, construim în țara noastră adevărata Europă”, a spus Ilan Șor pentru locuitorii din Maximovca.

„Eu și echipa mea am promis că fiecare sat cu primari din partea formațiunii noastre va avea în acest an iluminat stradal, terenuri de joacă. La anul vom renova drumurile, după care grădinițele și școlile. Noi avem un program de dezvoltare a satelor pentru următorii patru ani, astfel ca la sate să fie traiul cel mai bun”, a spus Ilan Șor pentru locuitorii din satul Dușmani.

Deputata Reghina Apostolova a menționat că susținerea tinerelor familii și a copiilor este una dintre prioritățile Partidului „ȘOR”.

„Este bogat acel sat care are mulți copii, pentru că ei sunt viitorul nostru. Proiectul cu terenurile de joacă este important pentru că le oferim copiilor condiții necesare de joacă și de dezvoltare”, a remarcat deputata Apostolova.

Deputatul Vadim Fotescu a spus că inaugurarea a încă unui teren de joacă este o nouă realizare și o sărbătoare pentru întreaga echipă.

„Ceea ce are mai de preț o țară sunt copiii. Atunci când îi vezi pe ei fericiți, înțelegi că munca ta nu a fost depusă în zadar. Partidul „ȘOR” încă odată a demonstrat că este un partid al faptelor, vom continua să realizăm cât mai multe proiecte”, a spus Fotescu.

A împărtășit bucuria alături de cetățenii din satul Dușmani, Glodeni, și vicepreședinta fracțiunii Partidului „ȘOR”, deputata Violeta Ivanov.

„Nu ne limităm doar la acest proiect. Dvs. ați văzut că acolo unde sunt primari din partea Partidului „ȘOR”, acolo se văd rezultate muncite și acolo oamenii trăiesc mult mai bine. Am început cu Orhei și ați văzut cât de mult s-a schimbat în bine. Ne dorim foarte mult ca să mergem în toată țara cu proiecte frumoase”, a afirmat Ivanov.

Pe 23 iulie, la inițiativa lui Ilan Șor, a fost lansat proiectul „Un teren de joacă pentru copii în fiecare localitate”. Primele două terenuri de joacă pentru copii din cadrul acestui proiect au fost inaugurate în com. Cuhnești, raionul Glodeni, și la Constantinovca, raionul Edineț.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților