[ X ]
[ X ]
[ X ]
Partidul Nostru s-a lansat în campanie la Filarmonica Națională: „Starea în care se află demonstrează situația reală nu doar în Chișinău, ci și în toată țara”
9 Octombrie

Partidul Nostru s-a lansat ieri în campania electorală pentru Consiliul Municipal Chișinău pe scena Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” din centrul capitalei. Renato Usatîi, președintele partidului, a spus de ce a fost aleasă anume această locație, informează CURENTUL.

„Starea în care se află astăzi demonstrează situația social-economică reală nu doar în Chișinău, ci și în toată țara. Este o demonstrație clară a atitudinii guvernanților. Chișinăul și întreaga țară merită altceva! Merită mai multă apreciere și mai multă dedicație din partea profesioniștilor adevărați”, a declarat politicianul.

Cap de listă a formațiunii pentru Consiliul Municipal Chișinău este Denis Șova, fostul director general al legendarului Combinat de Vinuri „Cricova” SA.

„Printre candidații Partidului Nostru sunt oameni experimentați din diferite domenii: producere, transport, finanțe, drept, gospodărie comunală, educație, sport și altele. Singurul criteriu de selectare a fost meritocrația” – se spune în comunicatul formațiunii.

Inapoi la arhiva noutaților