[ X ]
[ X ]
[ X ]
Partidul Nostru, înregistrat în calitate de concurent electoral la parlamentare
23 Ianuarie

Comisia Electorală Centrală (CEC) a examinat, dar și a acceptat, astăzi, în ședință, demersul de înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru circumscripția națională din partea Partidului politic Partidul Nostru (PN), a simbolului electoral și confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în CEC și a persoanei responsabile de finanțe (trezorierul), informează CURENTUL.

CEC a înregistrat 54 candidați la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru circumscripția națională din partea PN.

Totodată, a fost adoptat simbolul electoral care reprezintă un pătrat alb, în interiorul căruia sunt imprimate, în două rânduri, cuvintele Renato Usatîi.

De asemenea, a fost confirmat Mihail Bușuleac în calitate de reprezentant cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală, iar Alina Frunză – persoană responsabilă de finanțe (trezorierul).

De menționat că, tot în ședința de astăzi, a fost confirmat Andrei Nazari în calitate de persoană responsabile de finanţe (trezorierul) pentru perioada campaniei electorale din partea Valentinei Geamănă, candidat independent în circumscripția uninominală nr.50, la Vest de Republica Moldova, la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților