[ X ]
[ X ]
[ X ]
Partidul condus de Ilan Șor își consolidează echipa. Cine a fost numit vicepreședinte și cu ce funcție s-a ales Inna Popenco
9 Mai

Partidul ȘOR condus de Ilan Șor, Primar de Orhei, are vicepreședinte. În funcția respectivă, prin decizia liderului de partid, a fost numită președinta Federației de Tenis din Republica Moldova, transmite CURENTUL.

Conform formațiunii, Tauber va fi responsabilă de organizațiile de femei, de tineret și cele ale veteranilor care activează în cadrul Partidului ȘOR.

De asemenea, ea a fost împuternicită, în cazul absenței Președintelui partidului, să efectueze controlul operațional al conducerii partidului, inclusiv prezidarea şedinţelor și a organelor de conducere ale Partidului, în conformitate cu cerințele statutului Partidului şi a legislaţiei în vigoare.

Totodată, Președintele Partidului, Ilan Șor, a numit în funcții mai mulți conducători. Organizația de Tineret va fi condusă de Stanislav Cvasnîi. Inna Popenco, care a candidat în numele partidului la funcția de Președinte, a fost numită în funcția de Președinte a Organizației de Femei. Apostolova Reghina este, din 20 aprilie, Președintele Organizației de Veterani.

Mai mult, Marina Tauber a convocat Consiliul Național Politic, în cadrul căruia au fost luate mai multe decizii privind planul de activitate și consolidarea echipei formațiunii. A fost examinat și subiectul privind numirea în funcție a Secretarului General, Biroului permanent central al formațiunii, membrilor la Curtea de etică şi arbitraj, precum și alte chestiuni importante. Drept urmare, Maria Albot a fost numită în funcția de secretar general al partidului.

Amintim că, Partidul ȘOR este condus de omul de afaceri Ilan Șor. Noul Partid a fost redenumit din Mișcarea social-politică „Ravnopravie”, fiind înregistrat cu noua denumire şi noul statut în toamna anului 2016.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților