[ X ]
[ X ]
[ X ]
Partid politic: „Dorim să instalăm o țară fără președinte, să introducem rotație”
29 Septembrie

Partidului Societății Progresiste din Moldova (PSPM) și-a expus poziția vizavi de alegerile prezidențiale din această toamnă, în cadrul unei conferințe de presă, informează CURENTUL.

Marin Livădaru, primul președinte al PSPM, a spus că vor să atragă atenția asupra problemelor din țară.

„Atragem atenția că problemele noastre ale cetățenilor R. Moldova nu se vor rezolva indiferent de ce președinte va fi ales acum. Noi vom fi numai niște martori, spectatori, dar adevăratele probleme nu se vor rezolva. De exemplu, nu vor fi create locuri noi de muncă, cetățenii plecați peste hotare nu se vor reîntoarce înapoi. Singura soluție este că trebuie să pregătim o clasă politică nouă, pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în anul 2018”, a declarat Marin Livădaru.

El a mai adăugat că alegerile prezidențiale vor fi fraudate și nu vor fi oneste. „Societatea noastră este condamnată la o nouă farsă, iar alegerile viitorului președinte vor fi fraudate. Noi, PSPM, suntem toți independenți. Promovăm un sistem politic democrat, dorim să instalăm o țară fără președinte, vrem să introducem rotație, ceea ce ne va asigura că nu vom avea corupție, ne dorim alegeri adevărate, oneste dar nu fraudate”, a spus Livădaru.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților