[ X ]
[ X ]
[ X ]
Parlamentul procură bilete avia pentru deplasări de serviciu de circa 200 mii lei
20 Aprilie

Secretariatul Parlamentului va procura bilete avia pentru deplasările de serviciu în valoare de 199 mii 990 lei, fără TVA, transmite CURENTUL.

Perioada de depunere a ofertelor este 20 – 22 aprilie curent.

Operatorii economici vor asigura, cu operativitate și eficiență din punct de vedere financiar, servicii de bună calitate, conform documentației de atribuire și conform nevoilor autorității contractante, așa cum acestea sunt menționate în solicitarea de prezentare a itinerariilor.

Biletele de avion se emit prin intermediul sistemelor electronice de tip GDS (global distribution system – sistem computerizat de rezervări, etc), cu excepția cazului unde Autoritatea contractanta va cere emiterea biletelor la clasele lowcost.

În cazul în care, pentru o anumita destinație, regurile companiei aeriene pretind înregistrarea pe internet (ceckin), operatorul economic își va asuma responsabilitatea de a transmite în timp util, informația cu referire la aceasta, inclusiv efectuarea ceckin-ului si transmiterea acestuia autorității contractante.

Demnitarii/salariații/delegații autorității contractante efectuează deplasări prin cele mai rapide și mai economice mijloace de călătorie, raportate la natura și urgența deplasării.

Membrii unei delegații se deplasează către destinație cu aceeași aeronavă, cu excepția situațiilor în care se solicită în mod expres contrariul în cuprinsul solicitării.

Serviciile de transport aerian ofertate (rezervarea și emiterea biletelor de avion) se vor asigura prin intermediul companiilor aeriene care au curse regulate (cu sau fără escală), astfel cum este în solicitare.

În cazul în care deplasarea este anulată, autoritatea contractantă va înștiința Operatorul economic în legătură cu anularea biletului, într-un termen cît mai rezonabil. Pentru a servi în cel mai bun mod interesele autorității contractante, Operatorul economic va lua toate măsurile posibile în vederea minimizării costurilor, inclusiv rambursarea taxelor pentru biletele nefolosite, în condițiile stabilite de către companiile aeriene. (condiții care vor fi transmise Autoritarii contractante odată cu emiterea biletelor).

Detalii mai jos:

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților