[ X ]
[ X ]
[ X ]
Parlamentul a adoptat modificări la Legea privind Recensămîntul din 2014 
3 Martie

Parlamentul R.Moldova a adoptat astăzi Legea pentru modificarea articolului 9 din Legea nr.90 din 26.04.2012 cu privire la Recensămîntul populației și al locuințelor din Republica Moldova în anul 2014, informează CURENTUL.

Astfel, conform proiectului:

„Articol unic. – La articolul 9 alineatul (2) din din Legea nr.90 din 26.04.2012 cu privire la recensămîntul populației și al locuințelor din Republica Moldova în anul 2014, cu modificările și completările ulterioare, propoziția a doua va avea următorul cuprins:

„Termenul-limită de publicare a rezultatelor finale se aprobă de Guvern, la propunerea Comisiei Naționale pentru Recensământul Populației al Locuințelor””.

Potrivit legii, termenul-limită nu va depăși termenul de 27 luni de la momentul colectării informațiilor recensămăntului.

De menționat că, Rezultatele Recensămîntului populației și al locuințelor din Republica Moldova în anul 2014 va fi publicat la 31 martie curent. Directorul BNS, Vitalie Valcov, a spus în Parlament că informațiile vor fi prezentate în termenul stabilit.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților