[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pagubele provocate de furtună în capitală – estimate la 20 milioane de lei 
12 August

Ion Ceban, primarul general al municipiului Chișinău, a venit cu noi detalii privind pagubele provocate de furtună în sectoarele Râșcani și Ciocana ale capitalei. El a comunicat că, dacă ieri pagubele erau estimate la 17 milioane de lei, astăzi este vorba deja de 20 de milioane de lei, informează CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, edilul a spus că ieri au fost mobilizați pentru înlăturarea pagubelor 1512 oameni, precum și 156 de unități de tehnică.

Primarul a spus că se lucrează deja de câteva zile, se va lucra în weekend. „Obiectivul nostru e ca până miercuri-joi să terminăm lucrările”, a subliniat el.

Totodată, Ion Ceban a spus că mai mulți agenți economici și-au oferit ajutorul, dar și că vor fi transmise demersuri oficiale către autoritățile centrale pentru compensarea unor cheltuieli.

„Am propus ca ședința extraordinară a Consiliului Municipal Chișinău să aibă loc miercuri – ca să alocăm banii necesari. Calculele se ridică la 20 de milioane de lei astăzi”, a conchis Ion Ceban.

 

Inapoi la arhiva noutaților