[ X ]
[ X ]
[ X ]
OrheiLand – destinația de basm pentru copii: Transport gratuit din toată țara și evenimente de excepție – în fiecare weekend
5 August

Surprizele se țin lanț, la OrheiLand. Vizitatorii parcului au parte de concerte excepționale, transport și înghețată pe gratis. De la începutul acestei veri, deja au avut loc 15 evenimente grandioase. Artiști de talie internațională precum Willy William, Doddy, Cassette, Airchik, Misha Marvin și vedete ale estradei moldovenești au urcat, în ultimele două luni, pe scena de la OrheiLand.

Fondatorul OrheiLand, Ilan Șor vrea ca vara aceasta să fie una de neuitat pentru vizitatorii parcului. Din acest motiv, în fiecare weekend, la OrheiLand, sunt organizate concerte, programe cultural-artistice și distractive, la care participă mii de oameni.

OrheiLand fascinează și prin atracții variate – carusele și spectaculosul roller coaster, programe artistice incandescente, special organizate pentru copii, tobogane cu apă, pentru toate vârstele. Iar „cireașa de pe tort” pentru copii este înghețata delicioasă și aromată, oferită gratuit de echipa lui Ilan Șor.

Fiind o destinație de basm, care se dezvoltă în fiecare an, iar accesul pe teritoriul OrheiLand, dar și la toate cele peste 25 de echipamente de distracție fiind gratuit atât pentru copii, cât și pentru adulți, aproximativ 10.000 de copii din familii cu venituri modeste din toată țara au posibilitatea să viziteze OrheiLand.

Mai mult, în parcul de distracții OrheiLand este și un lac frumos unde oaspeții se pot relaxa pe șezlonguri, absolut gratuit. Iar conform rezultatelor inspecției serviciului sanitar și epidemiologic, apa din lac este potrivită pentru înot, ceea ce face odihna și mai plăcută și sigură pentru toți vizitatorii.

OrheiLand a fost inaugurat în 2018, la inițiativa și cu implicarea directă a lui Ilan Șor.

De atunci, parcul de distracții a devenit locul îndrăgit de odihnă pentru  milioane de vizitatori din toată țara și din străinătate.

Începând din 1 iunie și până la încheierea sezonului estival, OrheiLand activează de marți până duminică, de la ora 10:00 până la 21:00.

Inapoi la arhiva noutaților