[ X ]
[ X ]
[ X ]
Organizațiile de tineret a 6 partide au semnat un Memorandum: se angajează să contribuie la realizarea obiecivului european al țării
7 Mai
 Liderii Organizațiilor de tineret a 6 partide proeuropene au semnat un Memorandum prin care se angajează să contribuie la realizarea obiecivului european al țării.
„Această reuniune, nu este doar rezultatul unei decizii spontane, ci este rezultatul unor discuții și a unui schimb de opinii și viziuni asumate dintre organizațiile de tineret. Am găsit un consens solid în ceea ce privește importanța integrării noastre în Uniunea Europeană și am decis să acționăm împreună în direcția acestui obiectiv important. Suntem aici pentru a arăta că tinerii din toate formațiunile politice sunt uniți în dorința lor de a face parte din marea familie europeană și suntem pregătiți să luptăm pentru acest deziderat comun”, a declarat Anton Școlnic.
La final, liderii Organizațiilor de Tineret din cele 6 partide politice proeuropene au semnat Manifestul comun, prin care se angajează să contribuie la realizarea obiectivului european al Republicii Moldova.
„Este momentul să arătăm tuturor că tinerii din Moldova sunt gata să-și asume responsabilitatea și să fie catalizatorii schimbării către o Moldovă, parte a familiei europene. Suntem hotărâți să muncim pentru a atinge acest obiectiv, indiferent de provocările și obstacolele pe care le vom întâlni în calea noastră.Totul, pentru a ne consolida în jurul unei aspirații comune, Tinerii Uniți pentru Europa!”, a conchis Anton Școlnic.
Inapoi la arhiva noutaților