[ X ]
[ X ]
[ X ]
Organizarea viitorului Congres EUROSAI discutat de Președintele CCRM cu Președintele Oficiului de Stat de Audit al R. Cehe
23 Octombrie

Președintele Curții de Conturi, Marian Lupu, a avut o discuție online cu Președintele Oficiului de Stat de Audit al Republicii Cehe, Miloslav Kala, viitorul președinte al organizației europene a instituțiilor supreme de audit (ISA) EUROSAI, transmite CURENTUL.

Convorbirea s-a axat pe modalitatea de organizare a viitorului Congres al EUROSAI, planificat pentru lunile mai-iunie 2021, în condițiile pandemiei globale. Președinții ISA au făcut schimb de opinii privind evoluțiile pandemiei și perspectivele de viitor ale organizării evenimentelor majore în cadrul EUROSAI.

În context, Kala a informat despre intenția de a organiza Congresul EUROSAI în regim de teleconferință, cu axarea pe problemele vitale pentru activitatea organizației. Lupu a salutat intenția, accentuând importanța aprobării deciziilor importante pentru activitatea EUROSAI în cadrul unui Congres, organizat în format de teleconferință, cu o agendă axata pe aspectele-cheie de organizare a activității organizației de profil.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților