[ X ]
[ X ]
[ X ]
Orașul Ștefan Vodă a ieșit din carantină
16 Mai

Astăzi, 16 mai, regimul de carantină a fost ridicat din orașul Ștefan Vodă conform Dispoziției Comisiei pentru Situații Excepționale a RM nr.29 din 14.05.2020, transmite CURENTUL.

Începând cu ziua de azi, activitatea posturilor de securitate, dar și celor mobile este stopată, iar cetățenii pot circula fără restricții. Conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență reprezentată de șeful-adjunct, colonel Oprea Alexandru și reprezentanții autorităților publice locale au monitorizat măsurile de sistare a regimului de carantină.

Oficialii au mulțumit toate forțele antrenate pe parcursul regimului special pentru menținerea securității și siguranței localnicilor, dar și pentru aportul acestora în lupta cu răspândirea epidemiei COVID -19.

În total, pentru asigurarea siguranței cetățenilor pe parcursul regimului de carantină în orașul Ștefan Vodă au activat zilnic 36 de angajați cu 12 unități de tehnică din cadrul subdiviziunilor MAI, dar și efectivul Ministerului Apărării. Acțiunile organizate de angajații MAI și reprezentanții Forțelor Armate au fost intreprinse din data de 01 aprilie 2020 cu instituirea regimului de carantină cu scopul asigurării securității populației, dar și acordarea suportului necesar autorităților publice locale din localitatea Ștefan Vodă.

Pe data de 16 mai, la ora 00:00 regimul de carantină a fost ridicat, iar cetățenii sunt îndemnați și în continuare să respecte reguli de protecție pentru a nu admite noi cazuri de infecție cu noul Coronavirus.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților