[ X ]
[ X ]
[ X ]
Olimpicii Poliției de Frontieră vor susține îmbunătățirea activității sportive
20 Decembrie

Șeful adjunct al Poliției de Frontieră, Veaceslav Garștea, a purtat discuții cu polițiștii de frontieră care au participat la Jocurile olimpice de la RIO, transmite CURENTUL.

Veaceslav Garștea a mulțumit olimpicilor pentru prestația la competiție, prezentând printre cele mai bune rezultate pentru R.Moldova.

În acest context, interlocutorii au relevat mai multe aspecte privind implicarea sportivilor în activitățile planificate în cadrul Poliției de Frontieră și modalitățile de participare la instruirea personalului. La fel, au fost discutate dificultățile cu care se confruntă olimpicii și inițiativele pe care le au în promovarea unui mod sănătos de viață în Poliția de Frontieră, prin practicarea sportului.

Trei polițiști de frontieră, Alexandru Șpac, Zalina Marghieva și Natalia Stratulat, au reprezentat R. Moldova la Jocurile Olimpice de la RIO. Atleta Zalina Marghieva a prezentat un rezultat de 73,5 metri la aruncare, asigurându-și locul V în clasament. Aceeași reușită a obținut-o și halterofilul Alexandru Șpac, cu un total de 347 de kg l-a poziționat al V-a la categoria de 77 kg. De menționat că Alexandru Șpac a fost desemnat cel mai bun sportiv moldovean în anul 2016.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților