[ X ]
[ X ]
[ X ]
Oleg Burlacu: Îmi e cunoscut tot ce se întâmplă în Republica Moldova și în Chișinău… M-am implicat pentru că vreau să schimb lucrurile
8 Septembrie

Oleg Burlacu, candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) la funcția de primar general al municipiului Chișinău, a declarat că nu e „rupt” de realitățile din Republica Moldova și Chișinău și, deși aparent a fost plecat, de facto niciodată n-a plecat niciodată de aici, informează CURENTUL. 

Avocatul, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4, a spus că mereu a cunoscut „problemele și necesitățile cotidiene din Republica Moldova”.

„Cumva profesional eu am fost mereu aici, pentru că firma mea de avocatură are reprezentanță la Chișinău. Îmi e cunoscut tot ce se întâmplă aici.

Eu sunt fost locuitor al Chișinăului. În 1996, când am plecat la studii la București, de aici am plecat”, a explicat el.

Oleg Burlacu a spus că a decis să se implice în campania pentru șefia capitalei pentru că-și dorește să schimbe lucrurile.

„Dacă nu eu, atunci cine?! Cum să nu mă implic eu care sunt produsul acestei țări, dacă am posibilitatea să schimb lucrurile….?! E o oportunitate să fac acest lucru, e acel moment când dorința coincide cu putința”, a mai menționat pretendentul la funcția de primar.

Inapoi la arhiva noutaților