[ X ]
[ X ]
[ X ]
Oleg Burlacu – canditatul PLDM la funcția de primar al Capitalei. Filat: Este un bun organizator și negociator
7 Septembrie

Vlad Filat, președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că Oleg Burlacu este candidatul formațiunii la funcția de primar general al municipiului Chișinău în cadrul alegerilor locale din 5 noiembrie curent, informează CURENTUL. 

„Domnul Burlacu este un bun organizator și negociator, specialist în management și construcția echipelor, or, Chișinăul are nevoie de un om capabil să unească echipa Primăriei și cea a Consiliului Municipal Chișinău într-un corp unic – centrat pe rezolvarea problemelor locuitorilor capitalei”, a declarat Vlad Filat.

Oleg Burlacu a spus că de meserie este avocat, cu vastă experiență în administrația publică locală de peste Prut.

„Cu domnul Filat am făcut cunoștință prin intermediul unui bun prieten – Ruslan Verbițchi. Am meditat mult la propunerea care mi-a fost făcută și am decis să-mi asum această mare responsabilitate și să merg împreună cu domnul Filat și PLDM”, a declarat el.

Candidatul PLDM a constatat că, la moment, în Chișinău se atestă politizare excesivă în conducerea Primăriei, ceea ce nu ar trebui să fie de fapt.

„Îmi propun ca în primele 6 luni să stabilesc indici de performanță, așa cum se face în marile capitale, pentru a crea o administrație publică eficientă.

Primăria Chișinău trebuie să fie o fabrică de servicii în interesul locuitorilor municipiului”, a menționat el.

Oleg Burlacu a mai menționat că, Chișinăul are nevoie și să atragă investiții mari și să se dezvolte pe toate domeniile.

Inapoi la arhiva noutaților