[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ofițeri IGSU au fost menționați cu ocazia „Zilei Salvatorului”
5 Aprilie

Astăzi, 5 aprilie, angajații IGSU au fost felicitați de conducerea IGSU cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua Salvatorului”, transmite CURENTUL.

În acest sens ofițerii au primit mențiuni, medalii și grade speciale pentru dedicație, eforturi depuse la îndeplinirea obligațiunilor funcționale, dar și abnegație în realizarea misiunilor de salvare.

În cadrul unui eveniment solemn care a avut loc la sediul IGSU, conducerea Inspectoratului reprezentată de general – maior Mihail Harabagiu a mulțumit efectivul pentru curaj devotament și sacrificiul de care dau dovadă salvatorii în lichidarea consecințelor situațiilor excepționale, dar și prevenirea situațiilor de risc. Șeful IGSU a menționat că în condiții dificile de pandemie, salvatorii și pompierii au fost alături de oameni și au realizat cu succes misiunile de salvare.

Tot în cadrul ceremoniei solemne, angajații IGSU au depus flori la „Memorialul Glorie Eternă Salvatorilor și Pompieri Căzuți la Datorie” și au trecut în revistă faptele destoinice realizate de colegii trecuți în neființă. De urări de bine au avut parte și colegii din subdiviziunile teritoriale, care au fost felicitați de conducerea IGSU prin intermediul unei ședințe on line.

Evenimente solemne, cu respectarea tuturor normelor sanitare, au avut loc și în subdiviziunile teritoriale, unde ofițerii și subofițerii au fost menționați cu ocazia sărbătorii. Tradițional „Ziua Salvatorului” este celebrată pe data de 5 aprilie, iar în anii precedenți, cu prilejul sărbătorii erau organizate evenimente de amploare.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților