[ X ]
[ X ]
[ X ]
Oficiul Național al Viei și Vinului va efectua un studiu privind consumul și comercializarea vinurilor pe piața din România
16 Octombrie

Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV) va achiziționa un studiu de piață privind consumul/comercializarea producției vitivinicole (vinuri liniștite și spumante) pe piața din România, transmite CURENTUL.

Valoarea estimativă a achiziției este de 400 mii lei, fără TVA, iar termenul de depunere a ofertelor este 26 octombrie – 5 noiembrie curent.

Astfel, ONVV va avea nevoie de măsurarea vânzărilor cu amănuntul a vinurilor liniștite și a vinurilor spumante îmbuteliate precum și dinamica lunară a acestora pe piața din România.

Obiective de cercetare: denumirea producătorului, a produsului, tipul de produs, după conținutul de zahăr, culoare, tipul de ambalaj, volumul ambalajului, volumul comercializare, prețul produsului per unitate, cotele de piață după producător, brand și tipul de produs.

Analiza datelor va cuprinde Canalele de comercializare: hypermarket, supermarket și minimarket, stații PECO, comerțul tradițional, HORECA (pentru spumante).

Datele prezentate vor fi reflectate în proporție de minimum 80% din volumul total al vânzărilor pe piața din România: pentru perioada 1 ianuarie 2019 – 30 septembrie 2020 pe fiecare lună.

Raportarea se va face în format Excel, Power Point, analize, concluzii, raportări în limba română.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților