[ X ]
[ X ]
[ X ]
Oficial! Constantin Țuțu cedează centura de campion și se retrage din sportul profesionist
27 Decembrie

Luptătorul de K-1, Constantin Țuțu, deputat democrat, a cedat astăzi, oficial, centura de campion în favoarea lui Aurel Ignat, informează CURENTUL.

Constantin Țuțu a declarat, în cadrul unui briefing de presă, care este motivul retragerii sale din sportul profesionist.

„Decizia mea de a ceda centura în favoarea lui Aurel Ignat, nu a fost una ușoară. Practic sportul de aproximativ 10 ani, iar K-1 – timp de 6 ani. În acest timp am reușit să cîştig 6 piramide, am 6 centuri, toate s-au datorat muncii mele, am luptat foarte mult pentru a le cîștiga și mă mîndresc cu asta. Mă retrag din sportul profesionist, pentru a activa în politică, împreună cu colegii de partid, pentru că urmează să realizăm împreună mai multe proiecte în următorul an”, a declarat Țuțu.

Aurel Ignat, luptătorul de K-, i-a mulțumit lui Constantin Țuțu pentru decizia luată. „În viaţă totul are un început, iar de la sine vine finalul, deja Constantin Țuțu finalizează parcursul sportiv, în schimb are o experienţă frumoasă acumulată în spate. Alături de Consantin, am trecut prin multe greutăți, nu a fost o decizie ușoară, dar vreau să menționez că voi munci mult în acest domeniu, pentru ca Republica Moldova să nu piardă centura”, a menționat el.

Totodată, Constantin Ţuţu i-a urat succese lui Aurel Ignat în continuare.

„Aurel trebuie să muncească mult, ca să aibă rezultate bune. Eu cred că, trebuie să învingă astfel încît centura de campionat să rămînă aici, în Republica Moldova. Dacă o să-i fiu de ajutor lui Aurel, atunci o să-l ajut cu mare drag. Nu este o decizie uşoară, dar aşa m-am gîndit eu că – cel mai corect ar fi ca pînă la urmă centura de campionat să rămînă în R. Moldova”, a menționat parlamentarul.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților