[ X ]
[ X ]
[ X ]
Oficial al Departamentului Trezoreriei SUA în vizită la Fisc. Iată cu ce scop
15 Noiembrie

Un oficial din cadrul Departamentului Trezoreriei SUA a vizitat, ieri, 14 noiembrie 2017, Serviciul Fiscal de Stat, purtând dialog cu directorul Serviciului Fiscal de Stat, Serghei Pușcuța, transmite CURENTUL.

Larry McDonald, secretar adjunct pentru politica de asistență tehnică din cadrul Departamentului Trezoreriei SUA coordonează programe prin care se oferă asistență financiar-tehnică în aproximativ 50 de țări din Africa, Asia, America Latină, Orientul Mijlociu, Europa Centrală și de Est.

Scopul vizitei l-a constituit evaluarea activității părții americane în cadrul Proiectului TAMP reprezentată de Thomas Mathews, consilier la proiectul de asistență tehnică oferită de Trezoreria SUA.

Reamintim că asistența din partea Trezorerie SUA în Republica Moldova, în persoana dlui Thomas Mathews, se axează pe oferire de suport Serviciului Fiscal de Stat în implementarea Proiectului de modernizare a administrării fiscale TAMP, în special pe dezvoltare instituțională, dezvoltare operațională și managementul proiectului și al schimbării.

În cadrul discuției s-a ajuns la concluzia că asistența oferită de Trezoreria SUA este benefică și necesară pentru SFS.

f6

f4

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților