[ X ]
[ X ]
[ X ]
Octavian Țîcu s-a lansat! Declarație: Eu nu am decât un singur concurent
29 Septembrie
Partidul Unității Naționale (PUN), s-a lansat, astăzi, în alegerile locale generale, informează CURENTUL.

Președintele excutiv al PUN, Anatol Șalaru, a declarat că „Chișinăul trebuie să rămână românesc și pro-european”. „Alegerile din Chișinău arată vectorul extern al Basarabiei noastre. Sunt bucuros că, Octavian Țîcu a ales să candideze pe listele PUN”, a vorbit Șalaru.

Candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți din partea PUN, Sergiu Burlacu, a spus: „Concurenții noștri, mai ales socialiștii dispun de resurse uriașe, dar le lipsesc credința. Să dăm dovadă că, bunăstarea este posibilă și în Basarabia”, a comunicat Burlacu.

Candidatul la șefia municipiului Chișinău de pe lista PUN, Octavian Țîcu, a vorbit despre primele acțiuni din programul său.

„Eu îmi iau un angajament ferm, pe care l-am demonstrat în calitate de ministru – în două săptămâni am înțeles cine fură banii, să lupt cu problema construcțiilor ilegale. Chișinăul are nevoie de o identitate. Noi avem nevoie de o altă viziune asupra orașului. Eu nu am decât un singur concurent – Partidul Socialiștilor și Ion Ceban”, a susținut Țîcu.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților