[ X ]
[ X ]
[ X ]
Octavian Țîcu: Duminică vom avea un examen important
30 Octombrie

Candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la alegerile prezidențiale, Octavian Țîcu și-a încheiat campania electorală în satul său de baștină – Costuleni, Ungheni, transmite CURENTUL.

În cadrul unei intervenții live pe o rețea de socializare, Octavian Țîcu a spus că a venit în această campanie cu un slogan sincer, cu un ideal pe care îl dorește să-l pună în aplicare.

„E proiectul nostru de bunăstare adresat tuturor cetățenilor țării, care au înțeles că nu există altă opțiune decât reîntregirea țării. Avem nevoie mai mult ca oricând de solidaritate în jurul unui candidat, care nu a făcut parte din actul de putere, nu s-a compromis în scheme de corupție, nu a făcut jocul socialiștilor, comuniștilor și altor oligarhi, cel pe care îl cunoașteți prin activitățile sale sportive, intelectuale, academice și atitudinea civică. Duminică vom avea un examen important, care poate să ne dea șansa unei victorii a forțelor românești unioniste împotriva unor candidați care au arătat că nu-i interesează nimic decât propriul beneficiu”, a spus Octavian Țîcu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților