[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Oamenii de succes inspiră!” – un nou proiect al Poliției Naționale. Primul invitat – Eugen Doga. Ce i-a promis Maestrul șefului adjunct al IGP
12 Decembrie

Poliția Națională a lansat proiectul „Oamenii de succes inspiră!”, transmite CURENTUL.

Potrivit șefului adjunct al Poliției Naționale, Gheorghe Cavcaliuc, acest proiect va contribui la cunoașterea mai bine a personalităților notorii din țară, care prin propriul exemplu vor inspira polițiștii să devină mai buni în ceea ce fac.

„Sunt ferm convins, că această activitate și viziunea oamenilor notorii care au avut un parcurs deloc ușor în viață, dar au reușit, va contribui la:

cunoașterea dintr-un alt punct de vedere a personalităților care au adus aport și plus valoare țării noastre, la nivel național și în întreaga lume;

îmbogățirea culturii noastre generale;

schimbarea viziunilor și crearea unor noi abordări prin confruntarea de idei;

cunoștințele profesionale pe care le avem fiind încrucișate cu experiența si cheia lor spre succes, va da un rezultat nou, mai bun, mai progresiv;

ne va restarta ca persoane și manageri pentru familiile și colectivele noastre de muncă”, scrie Gheorghe Cavcaliuc pe o rețea de socializare.

Ieri, 11 decembrie, Maestrul Eugen Doga a povestit polițiștilor despre copilăria sa, cum a apărut în sufletul său pasiunea și dragostea față de capodoperele muzicale, de care se bucură acum Republica Moldova.

„Maestrul a retrăit împreună cu noi frumoasele emoții trăite cândva și ne-a lăsat povețe care sunt adevărate lecții de viață pentru noi – conducători, polițiști și familiști.

Impresionant este să constat că, savanții au denumit în cinstea compozitorului Eugen Doga o planetă, Statele Unite ale Americii l-au desemnat în anul 2000 omul mileniului, dar noi mai modest, dar din tot sufletul și cu profund respect l-am decorat cu insigna pentru cooperare, cea mai înaltă distincție a Poliției Naționale, care se oferă persoanelor civile – pentru aportul adus la dezvoltarea instituțională”, menționează Gheorghe Cavcaliuc.

În aceiași postare, Gheorghe Cavcaliuc a scris că l-a informat pe Maestrul Eugen Doga despre activitatea poliețenească. În context, Eugen Doga a promis că va compune versurile și muzica pentru un imn al Poliției Naționale.

„În momentul în care vom avea primul draft, îl vom publica spre consultare cu dumneavoastră și contăm pe opinia societății și a polițiștilor pentru a realiza cel mai frumos imn, cu care vom începe toate ședințele solemne în cadrul Poliției, imn care ne va reprezenta pentru secole înainte”, a scris Gheorghe Cavcaliuc.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților