[ X ]
[ X ]
[ X ]
Oamenii de afaceri chinezi sunt interesați de procurarea bunurilor proprietatea statului expuse la vânzare
25 August

Ghenadie Țepordei, directorul Agenției Proprietății Publice, a avut o întrevedere cu E. S. Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Zhang Yinghong, transmite CURENTUL.

În cadrul acesteia, diplomatul a subliniat că oamenii de afaceri din Republica Populară Chineză sunt interesați de procurarea bunurilor proprietatea statului expuse la vânzare. Investitorii chinezi văd în țara noastră un climat investițional favorabil și sunt gata să investească în diferite sfere.

În cadrul dialogului a fost abordat un spectru larg de subiecte referitoare la cooperarea şi susţinerea reciprocă dintre cele două ţări, la activitatea Agenției și proprietățile publice.

Cu acest prilej, Ghenadie Țepordei, director general al Agenției Proprietății Publice i-a fost transmisă o invitație oficială de la omologului său de la Beijing de a vizita China (după valul de Coronavirus din întreaga lume) în vederea stabilirii unor noi relații de colaborare.

Ghenadie Țepordei, directorul Agenției Proprietății Publice a exprimat gratitudine și recunoștință părții chineze pentru sprijinul acordat țării noastre precum și a reiterat interesul Agenției pentru consolidarea a relațiilor dintre cele două state.

Pe final, interlocutorii au fost unanimi în opinia privind oportunitatea de a continua o agendă de acțiuni axată pe dezvoltarea noilor perspective de aprofundare a cooperării moldo-chineze.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților