[ X ]
[ X ]
[ X ]
O vedetă TV din Rusia va veni la Chișinău, pentru a participa la seminarul „Televiziune: important să nu dăunezi”
2 Noiembrie

Pe 9 noiembrie, prezentatoarea TV din Rusia, Arina Șarapova va participa la un seminar public cu tema „Televiziunea: important să nu dăunezi” / «Телевидение: главное не навредить», transmite CURENTUL.

Contactată de reporterul nostru, directorul Clubului mediatic internațional Format A3, Irina Ivacenco, a spus că la eveniment vor participa studenți ai facultății de jurnalism, jurnaliști și persoane din sfera media.

„Prezentatoarea TV Arina Șarapova vine pentru a doua oară la Chișinău la invitația Organizației publice Dialogum și cu asistența Clubului mediatic internațional Format A3 din Chișinău la o întâlnire publică pe tema „Televiziune: important să nu dăunezi”, a spus Irina Ivacenco.

Doritorii de a participa la eveniment se pot înregistra în prealabil la adresa de e-mail: a3md@mail.ru.

Arina Șarapova a participat pentru prima dată la un seminar asemănător în 2011în cadrul căruia prezentatoarea le-a vorbit jurnaliștilor despre „Televiziunea – cea mai puternică armă”.

„De această dată vom afla cum s-a schimbat televiziunea în ultimii 8 ani și ce tendințe de televiziune sunt cele mai solicitate în rândul spectatorilor de azi”, a spus Irina Ivacenco.

Arina Ayanovna Sharapova s-a născut la 30 mai 1961. Este prezentatoare de televiziune, jurnalist și șef al studioului de jurnalism al Institutului din Moscova de televiziune și radiodifuziune „Ostankino“.

Prezentatoarea TV este gazda emisiunilor de dimineață pe primul buton, dar în anii 90 a fost corespondentă pentru programul Vesti.

Mihaela Grosu

Inapoi la arhiva noutaților