[ X ]
[ X ]
O tânără, bătută cu cruzime de un tânăr. IGP s-a autosesizat pe marginea cazului
29 Noiembrie

Pe rețelele de socializare a apărut un video unde un tânăr aplică violența fizică față de o tânără. Astfel, în legătură cu imaginile video apărute Inspectoratul General al Poliției s-a autosesizat, transmite CURENTUL.

Potrivit informațiilor preliminare, s-a stabilit că totul ar fi avut loc într-o localitate din raionul Călărași, iar cazul este înregistrat. Victima ar fi o minoră, iar agresorul este un tânăr cu vârsta aproximativă de 20 de ani.

La moment se înterprind măsurile de rigoare pentru stabilirea locului aflării acestora. Astfel, minora v-a primi în cel mai apropiat timp consiliere psihologică. Totodată, aceasta urmează să fie supusă examinării medico-legale în vederea stabilirii gravității leziunilor corporale, iar presupusul agresor v-a fi tras la răspundere în conformitate cu legislația în vigoare.

„Inspectoratul General al Poliției încurajează martorii unor astfel de cazuri să colaboreze cu Poliția prin depunerea unei sesizări la cel mai apropiat sector al poliției prin prezentarea probelor cu privire la săvârșirea faptei ilicite organului de urmărire penală sau să apeleze de urgență 112, în vederea întreprinderii de către polițiști a măsurilor operative de identificare și sancționare a suspecților, precum și protecție a victimelor.

Reiterăm, distribuirea materialelor video în care se prezintă scene de violență, limbaj necenzurat sau comportament agresiv constituie informații cu impact negativ, care afectează copiii și adulții deopotrivă”, se spune într-un comunicat de presă al IGP.

Sursa video: ChisinauFail/Facebook

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților