[ X ]
[ X ]
[ X ]
O ședință de judecată de răsunet va avea loc astăzi. Pe banca acuzaților – un demnitar de stat
1 Martie

O nouă ședință de judecată în dosarul Șefului sectorului Buiucani al Întreprinderii „Asociația de gospodărie a spațiilor verzi” a municipiului Chișinău, Gheorghe Cojocaru, va avea loc astăzi, 1 martie 2017, informează CURENTUL.

Solicitat de către reporterul nostru, Serviciul de Presă al Judecătoriei Buiucani ne-a informat că următoarea ședință de judecată în dosarul lui Gheorghe Cojocaru va începe la ora 10:30. Acesta va fi judecat de către Moscalciuc Galina.

Responsabilul de relația cu presa ne-a mai spus că, dacă va fi recunoscut vinovat el riscă până la 6 ani închisoare cu privarea dreptului de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 5 la 10 ani. La moment, inculpatul are interdicția de a părăsi țara.

Menționăm că, Șeful sectorului Buiucani al Întreprinderii Municipale „Asociația de gospodărie a spațiilor verzi”, Gheorghe Cojocaru, a fost acuzat de comiterea neglijenței în serviciu, soldată cu decesul unei persoane. La 14 iunie 2016, vântul puternic a doborât un copac din sectorul Buiucani, iar în consecință, o femeie de 40 de ani, ce se afla în trecere în acel moment, a decedat.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților